Livet Studio

Coffitivity

February 4, 2016

Livet Studio - Coffitivity

Af en toe ben ik mijn kantoor aan huis (voor zover je een bureau met laptop een kantoor kan noemen) zat. Tijd voor frisse lucht en mensen om mij heen. Ik neem mijn laptop onder de arm, spring op de fiets en race naar een fijn cafeetje om mij daar neer te planten voor de rest van de middag. Kopje thee erbij, nog een kopje thee erbij. En last but not least, de gezelligheid van onbekende mensen.

Maar helaas heb ik soms meer nodig dan alleen mijn laptop of is het buiten te vies of koud weer om mij er van te overtuigen richting het centrum te fietsen (ik ben niet zo’n dappere Nederlander die met weer en wind op de fiets stapt). Dus dan blijf ik thuis.

Ondanks dat ik het thuis heel fijn vind, is het overdag toch wel erg rustig. Heerlijk, maar soms ook niet. En daar heb ik iets op gevonden: Coffitivity. Voor iedereen die geroezemoes nodig heeft om zich te concentreren, degenen die niet graag alleen zijn of, zoals ik, de gezelligheid van het café in huis willen halen, is deze app perfect. Met deze app kun je het geluid van een café laten afspelen op je telefoon. Super handig, super makkelijk en het scheelt een ritje door de regen!

Ik heb de app vandaag voor het eerst getest en ik vind het wel wat hebben. Niet voor elke dag, maar zo nu en dan voor de gezellige afwisseling. Ik ben benieuwd wat jij er van vindt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *