Livet Studio

Upgrading the bathroom

March 17, 2016

Livet Studio - Een upgrade voor de badkamer
EN – The bathroom is often overlooked. Which is a shame, because with only some little decor changes you can make a real difference. Replace all hardware and standard lamps for special items for instance. Easy!

×××

NL – De badkamer is vaak het ondergeschoven kindje in huis. Samen met de wc, is dit de ruimte in huis waar qua styling het minst aan wordt gedacht. En dat is ook niet zo gek want doorgaans, tenzij jij uren in bad ligt of een boek leest op de wc, is dit niet de ruimte waar men de meeste tijd doorbrengt.

Toch is het wel jammer. De badkamer hoort nu eenmaal bij het huis en veel tijd en moeite noch smakken met geld, hoeft het te kosten om de badkamer een stuk stijlvoller te maken.

Kies bijvoorbeeld eens voor bijzondere lampen in plaats van de standaard spotjes. Of hippe refill potjes in plaats van de niet-zo-hippe-supermarkt-verpakking. Wat ook leuk is zijn; ronde spiegels en gekleurde hardware. En vergeet de (raam)decoratie niet!

Livet Studio - Een upgrade voor de badkamer Livet Studio - Een upgrade voor de badkamer Livet Studio - Een upgrade voor de badkamer Livet Studio - Een upgrade voor de badkamer Livet Studio - Een upgrade voor de badkamer Livet Studio - Een upgrade voor de badkamer Livet Studio - Een upgrade voor de badkamer Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *