Livet Studio

I’m back!

June 6, 2016

Livet Studio - Daar ben ik weer! EN – I tried to focus on my thesis the last couple of days, which meant I had to stop blogging for a while. And it turned out the be more difficult than expected. I really had to force myself not to check out my favorite blogs, Instagram and Pinterest. So hard! But it was all for a good cause: I finished me thesis. Hurray! Time to celebrate Summer!

×××

NL – Hallo, daar ben ik weer! Ik heb de afgelopen weken besteed aan het afronden van mijn scriptie. Ik was al vanaf september bezig en het leek mij verstandig om tijdens de laatste loodjes al mijn aandacht daar op te vestigen. Want tja, het moet een keertje af. Geen tijd dus voor bloggen en interieur projecten en dat was best moeilijk. Als je de hele dag achter de computer zit te typen, is het erg verleidelijk om even langs mijn favoriete blogs, webshops en Pinterest te scrollen voor inspiratie. Om toch niet helemaal van de digitale aardbodem te verdwijnen hield ik Instagram wel up to date.

Nu is het afwachten op de datum dat ik mijn scriptie mag verdedigen en dat ik daadwerkelijk mijn diploma in ontvangst mag nemen. Tot die tijd ga ik genieten van het heerlijke weer. Lekker uitwaaien op het strand en met vrienden bijkletsen op het terras. Heerlijk! Ik heb een paar artikelen met inspiratie voor jullie klaar staan en zal langzamerhand weer deze blog tot leven brengen. Maar eerst genieten van de wel verdiende rust!

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *