Livet Studio

Ik ♥ wonen…

October 3, 2016

livetstudio-iklovewonen-3

Na een jaar zwoegen ben ik afgelopen week dan eindelijk afgestudeerd. Hoera! Dat betekent dat ik de aankomende tijd weer meer energie kan steken in deze blog. Nog een keer hoera! De afgelopen maanden is het namelijk een beetje stil komen te liggen door alle drukte. Ik heb wat nieuwe dingen geprobeerd, zoals het veranderen van Nederlands naar Engels, een pagina waar je mijn favorieten kunt shoppen en een nieuwe indeling van de categorieën. Maar geen van die veranderingen waren genoeg om nieuw leven in de brouwerij te brengen. Vanaf vandaag start ik een nieuwe poging om mijn passie een nieuw leven in te blazen.

Het is eigenlijk eenvoudig, maar ook weer niet. Mijn liefde voor wonen en alles wat daar bij komt kijken klinkt in mijn hoofd zo simpel, tot dat ik het op wil schrijven. Kort gezegd: wonen is leven. Een nieuw likje verf daar, een nieuwe plant hier. Constant ben ik in mijn hoofd mijn droomhuis aan het bouwen, inrichten en beleven.

Jammer genoeg blijft dat droomhuis voorlopig in mijn hoofd. Ik woon namelijk thuis en zit vast aan een kamer van 12m2 gevuld met kasten uit mijn tienerjaren en een kinderachtig bed. Over dat bed gesproken; daaronder ligt alvast een grote verzameling voor de dag dat ik (weer) op mij zelf ga wonen. Pannen, borden, glazen, bestek, handdoeken, kussens, kaarsen. De helft van mijn inboedel ligt al onder mijn bed te wachten tot het eindelijk wordt uitgepakt. Stiekem weet ik van de helft van de dozen niet meer wat er in zit.

Als ik een groter bed had, dan had ik er ongetwijfeld nog meer onder gepropt. Want het liefste waar ik mijn vrije tijd (of eigenlijk alle tijd) aan besteed is rondneuzen op mijn favoriete sites, blogs, markten en in winkels, op zoek naar nieuwe spullen om (voor nu) onder mijn bed te proppen. Helaas past niet alles eronder, mijn geliefde eetkamerstoelen en eettafel heb ik daarom maar heel wijselijk nog niet gekocht. Evenals de reuze-ixxi van de Nachtwacht.

Het moment dat ik de dozen definitief onder mijn bed vandaan haal is nu dichterbij dan ooit. Ik ben net een week geleden afgestudeerd en zodra ik een baan in mijn studierichting heb gevonden, zal ik vliegensvlug mijn koffers pakken. Niet dat het nu zo erg is, maar een eigen plek creëren is iets waar ik al een lange tijd naar uitkijk.

Een plek waar ik tot rust kan komen en kan opladen. Waar ik uren kan dagdromen op de bank en waar ik lekker mijn eigen gang kan gaan. Dat is alles wat ik nodig heb. Het liefste in een mooi appartement in een herenhuis met witte muren, houtenvloeren en hoge ramen. Een klassiek gebouw met een modern Scandinavisch interieur gecombineerd met een vintage items en onmisbare planten.

Grootste plannen met mijn toekomstige stulpje. Nu alleen nog doen…

111 Livet Studio - Ik ♥ wonen… a65ec6b22ee406e9560d9b11cac2de7a livetstudio-iklovewonen-2 terrasse-figentrae-hygge-puder-hynder-bpx7jlmyylpr76bau0ingg

Source

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *